Goood Morning!

Today im tierd to death! Yesterday we went to the museum of history and then to Hankock!

Hankock var helt otroligt.. vi at lunch pa 95e vaningen DET VAR SA HOGT UPP!!! man sag hela Chicago + horisonten! Amazing! hissen upp tog inte ens 20 sekunder. Leskigt! Efter en hojdskrack och faccination begav vi oss ut pa stadens gator igen.. Vi vandrade runt och knappte kort och gick dit det sag fint ut, sjalvklart kom vi vilse! irrade runt med karta ett tag sen fann vi the main street och det var lungt.
Jag har nyss atit frukost, den gor mig spyfardig, bla.
Nu ska jag kanske duscha om jag orkar.. det ar ett stort projekt! kackerlackor och hur ackligt som helst.. men det rinner vatten fran ett litet ror och det ar ju huvudsaken. (btw, allt vatten har stinker klor!)

But.. I love it here!

Hello Sweden.

Har kommer ett litet inlagg fran staterna! Jag har det hur bra som helst! Idag har vi varit pa Willow Creak och sedan pa NHL hockey! Chicago vann over Saint Luis. Vadret har varit bra med sol och lagom varmt. Maten ar forskracklig, bara fett och socker. Allt smakar sott, allt brod, all mjolk osv. Man kan lixom inte kopa en muffins, det finns bara 10 pack :P
Men jag ar mycket posetivt overaskad ocksa! Manniskor ar valdigt trevliga mot oss, kommer fram och fragar vartifran vi kommer nar de hoa att vi inte pratar engelska osv.
I forrgar var vi pa konsert i en jattevacker teater.. Stort som tusan, kristallkronor, flera vaningar och guld pa vaggarna. Vi var de enda vita manniskorna dar.
Jag har aven shoppat en del.. Billigt billigt billigt. Just har i Chicago ar skatten pa varorna lagre an i t.ex NY. Men fy vad daligt mode det ar har! Bootcut jeans och ugghs pa varenda kotte. haha, tur att jag hittat en massa fina saker anda. American apperal och urban outfiters finns overallt. Den fina, men sjukt uttjatade, U-neck klanningen kostar har 180 sek.
Imorgon ska vi aka till Guitar-center och sen vidare till nan stadsdel for lite shopping. Sen ska vi sjunga pa kvallarna nu framover. Jag langtar till lordag, da ska vi sjunga med Soulchildren och traffa Walt Whitman, deni!
Nu ska jag ata bagels med ost, sylt och chokladmousse!
See ya!

Bye bye Sweden!

Wohooo.. Nu är jag klar med alla mina prov till högskolan! Det känns så otroligt skönt! Så länge som jag gått och tänkt, övat och varit stressad över det. Nu sitter jag hemma hos Lina och Trema. Idag har jag shoppat en massa Second Hand. Oj så många det finns här! Men jag blir så snål när jag vet att jag kan hitta liknande saker hemma för 2 kr!

Mina spelprov (C-prov) gick bra iaf.. Avista måste jag dock bli bättre på! Gehörsprovet var verkligen supersvårt! Ojojoj.. några rätt får jag nog, men det var verkligen supersvårt.
Sen var det dax för teoriprov i 3 timmar! Första delen, som var musikteori, tror jag nog att jag får alla rätt :) Där kan jag min sak. sen var det satslära, funktionsanalyser, komposition m.m. Där var det en del kluriga saker, men inte omöjligt!

Nu har jag varit ute och druckit öl varje kväll här i Stockholm, det har varit mycket trevligt! Lina är världens roligaste ♥
Och imorgon åker jag till USA !!!

Hejdå mina fina!