Lördag.


Två superfina bilder tycker jag. Den övre har Olivia tagit, den nedre William.


Nu har jag och Hennie städat och handlat. Ikväll ska vi laga god mat, sen kommer min kär vän Lina hit. Vi ska gå ut ikväll men har inte bestämt vart än. Står mellan Berns eller DeBaser. Hmm!? Imorgon åker jag hem till Pite, känns både trisst och skönt. Tentaplugg here I come. Tur att det är jullov snart, jag längtar hem som attan. Ha en fin helg allesammans!

Fredag.

Nu har jag sagt adjö till skolan jag varit på i två veckor.. Det var sorgligt! Jag hade gärna stannat fram till jul i alla fall.  Jag har lärt mig otroligt mycket och blivit väldigt inspirerad. På söndag åker jag tillbaka till Pite för plugg, plugg, plugg. På torsdag fyller jag år också, roligt, då ka jag baka. Kompå kalas vettja!
Nu ska jag och Hennie åka in till stan och strosa runt. Ikväll kanske det blir Love på Marie Levau. Imorgon ska jag äntligen träffa Lina, då blir det nog DeBaser.
Vad ska ni göra i helgen?
Puss ♥

Jag och Hennie förra helgen.

Twilight.I tisdags var vi på bio och såg filmen Twilight.. Och ja, den är så bra som alla säger! Jag som var sjkt inne på vampyrer en period var överlycklig. Sjkt snygg film!