Konserten.

Nu är konserten avklarad. Känns lite trisst, det gick ju så fort. Jag sjöng vl inte sådär jättebra tyvärr. Det var väl inget som gick fel men jag fick inte fram de klanger jag ville ha alltid. Men men, sjukt kul var det iaf. William och Ulrika har tagit jättefina bilder som kommer upp här imorgon. Nu ska jag sova. Är riktigt trött efter allt rep, nervositet och roddning.
Imorgon åker jag hem till Övik, jippiee.

Svar på en fråga jag fått två gånger på kort tid: Nej, jag röker inte!

Puss och godnatt på er ♥

Konsert.

Idag har jag konsert. En stor sångkonsert för att examinera mina sångkurser. Igår repade vi nästan hela dagen. Sen hade det strulat så ljudteknikerna hade råkat dubbelboka ljudet. Men tillslut fick vi alla grejjor så vi kunde koppla på scenen som vi hade byggt. Idag vaknar jag såklart med ont i halsen och är vääldigt trött. Men det går nog över. Nu blir det snart soundcheck. Önska mig lycka till. Puss ♥

Sjömansklänning.Jag har ju helt glömt bort att visa er min underbara sjömansklänning. William hittade den på en SecondHands uthyrningsavdelning och bönade och bad om att få köpa den. Tillslut fick han göra den och den blev min. TACK!
Jag tycker den är huuuur fin som helst. Skorna är min mors gamla.