Jag älskar popkollo!


Jag och Liv.SötKlara.

Idag har jag min "lediga" dag här på popkollo :) Det innebar en välbehövlig sovmorgon till tio och nu några timmars göra-vad-jag-vill efter lunch. På förmiddagen repade jag med ett gäng tjejer. Alla har nu gjort klart sina egenskrivna låtar och imorgon ska vi spela in dem. Ska bli väldigt roligt. Igårkväll var det öppen scen och även jag spelade en egenskriven låt. Mycket roligt. Fy vad ledsen jag kommer bli sista dagen när alla åker. Mina kära små tjejer, jag tycker så mycket om allihop!

Popkollo dygnet runt.


Töntig popkollo-fröken !?


Underbara elever.


Jag älskar pop-kollo. Igår hade jag sång-workshops hela dagen och har fått en helt ny gnista :) Jag älskar att vara sånglärare!!! Idag är det låtskrivarworkshop och sen ska vi börja repa med ungdomarna. Jippie.
Igår var jag nattjour och sov i tjejernas hus. Det är verkligen mycket att göra men det är så fantastiskt kul så jag blir inte trött :) Puss puss mina älskade läsare.

Popkollo dag 1.


Kläder från SecondHand.
Skor, Converse.Dalkarså folkhögskola.

Hej hej. Nu är jag utanför Umeå på Dalkarså folkhögskola där popkollot håller till. Det har redan kommit några deltagare och vi ledare kom igår. Igårkväll gick vi och spelade lite. Jag var nervös för här är det duktiga musiker... och lilla jag. Lisa Miskovskys trummis bl.a. Det är bara tjejer och vi har verkligen jätteroligt. Vi kunde inte sluta spela igår för det var så kul. Vi spelade Coldplay, Håkan, Säkert m.fl. SÅ HIMLA KUL och alla var så duktiga. Dalkarså är verkligen jättefint också, en riktig sommmaridyll. Imorgon drar workshopsen igång och jag känner mig inte ett dugg nervös längre.


En sak till. Ang inlägget med bilder från förra sommaren där jag skrev att jag blivit mullig. Förlåt om någon tog illa upp. Jag tycker inte alls att jag är tjock på något vis. Och jag bryr mig verkligen inte om sånt. Man ser ut som man gör och alla är fina. Jag har aldrig brytt mig om hur mycket jag väger eller hur mycket jag äter. Och nu har jag äntligen gått upp några kilo i vikt och det är inget problem alls för mig. Jag är så less på denna vikthets hos unga tjejer. Varför inte bry sig om sånt som är viktigt på riktigt istället. Ville bara göra det klart.
Hoppas ni alla har det fint. Puss ♥