Magiskt men tragiskt.
Det känns så himla, himla konstigt att vara tillbaka i Pite nu! Jag grät när jag lämnade mina älskade vänner och Stockholm och nu sitter jag här liksom. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna eller tycka men det känns lite deppigt tyvärr. Igår var jag på buggträning ute på folketshus i Norrfjärden och det kändes också så konatigt, från klubbar i Sthlm till folketshus i skogen. Haha. Det gick asdåligt att dansa också :p

Popaganda dag 2.


På lördagen var det sol.Så vi beslutade oss för att sitta i parken utanför festivalområdet innan det var dax att gå in.Detta är världens godaste festis! Jordgubb och fläder.Jag och Ulrika.Jag och Ulrika såg Hästpojken.Sen mötte vi upp de andra igen. Här är Axel.Kristina och Sofia.Vi satt där ett tag innan det var dax för nästa band.Som var The magic numbers. SÅ HIMLA BRA! De spelade The Hammond Song och jag dog lite.


Sen dansade jag till Hot Chip som också gjorde en superbra spelning. Kvällen avslutades på Debaser med dans och skratt.

Popaganda dag 1.


Jag hade väldigt poppiga kläder popfestivalen till ära.Klänningsblusen är köpt på secondhand.Axel var söt.Kristina med.Jag träffade även mina fina "Herrängvänner" Cecilia och Lykke.Jag var förberedd för regn.Vi såg Familjen men de var inte så bra så vi gick till öltältet istället.Där träffade jag mina folkiskompisar och vart så glad att jag inte tänkte på att fota dem. Här är Kristina och Sofia istället.Sen peppade jag inför Belle and Sebastian som är ett av mina favoritband.DOM VAR SÅ HIMLA BRA! Men spelningen hade behövt vara mycket längre då massa låtar inte hans med!Det var så himla fint när dom tog upp publik som fick dansa på scenen.Efter Belle and Sebastian svävade jag på moln en lång stund.

Sen såg vi Robyn men det var så studsigt så det blev inga bilder. Mina fötter är helt blå på ovansidan efter den spelningen. Galet.Sen spranf vi till Debaser för att se Au Revoir Simone.
De var helt magiskt bra! (Ulrika kan möjligtvis tagit nån av dessa bilder.)

Hela dagen, kvällen och natten var riktigt bra och rolig. Galet vilka bra band jag såg på samma dag!