Söndag.

Hej. Hoppas ni haft en bra helg, det har jag. Just nu är jag "fast" i Luleå då det inte går några bussar till Piteå så jag hinner i tid till repet ikväll. I fredags var det halloweenfest på skolan och det var galet med pynt och dräkter. Jag var utklädd till Lady Gaga och hade middag hemma hos mig innan. Igår åkte jag hit till Luleå och träffade min gamla bästavän från folkis Ingela. Det var som att de tre åren vi inte pratat på bara gått upp i rök och så otroligt trevligt. Vi var på fest och skulle gå på kåren sen men det blev nattkaka och fanta istället.
Puss ♥

Jag har inte min kamera med mig men gillar ju att lägga upp bilder, så det blir lite gammalt fint istället:


Från i somras när jag var i Karlskrona.Åååh, sommar! Jag saknar den, det är rysligt kallt ute nu.Midsommar hemma på landet.Festival.

Lite nytt och lite gammalt i köket.


Jag har nytillskott i köket i form av dessa två djurtallrikar.Detta är Mr Morris.Och här är Mr Rabbit. Jag köpte dem i Luleå igår på Lagerhouse.
Sen diskade jag och satte tillbaka kopparna i hyllan. Det börjar bli ett gäng. De flesta är från loppisar.Så här ser det ut på spishyllan.

Onsdag.


Kjol, Secondhand. Tröja, H&M. Rosa skinnskor, secondhand från etsy.


Idag har snön tinat bort på vägarna så jag använder mina superfina rosa skinnskor. Jag ska nämligen ta ledigt idag från allt som har med skola och musik att göra. Det blir en tur till Luleå för att kolla i affärer och äta god mat.Vi hade konsert igår, Malins egenskrivna låtar, och det var så himla roligt. Bra gick det också. Kameran får följa med idag så ni får se bilder ikväll. Puss ♥