Haircut.Första bilden är på kvällsfikat från igår. De andra bilderna ska försöka visa mitt nyklippta hår. Jag var väldigt skeptisk när jag gick ut från frisören eftersom hon klippt upp det och fönade det åt fel håll men efter en dusch och några drag med plattången är det inte så tokigt ändå.

Nu ska jag gå på Gambia-lektion och planera vår resa sen ska jag ta bussen till Umeå.
Vi hörs imorgon!
Puss ♥

mina gamla, gamla, nya skor!

Nu kan jag äntligen ha mina fina eccoskor som jag hittade på en loppis för två år sedan. De ser ut som ett par brun-röda Dr. Martens fast de är inte lika breda, perfekta med andra ord! De var lite trånga men kostade bara 20 kr så jag köpte dem ändå. Nu har de varit hos skomakaren två vändor och passar perfekt. Jihoo!

bordsbilder.

Nu har jag städat och gjort fint hemma för jag har ett köksbord nu plus att frukten var på halv priset så jag köpte ett gäng. Det känns lite bättre att fixa i köket när det är komplett liksom. Jag tog några bilder så ni får se;Mandariner och plommon på mitt nya, stora, stabila, blanka köksbord.Så här ser det ut bredvid köksbordet.På köksbänken har jag en mini-blomma och ett mini-rivjärn.Jag köpte äpplen också, de fick hamna på rumsbordet.Där har jag också en hylla.
Och bredvid står mitt piano med massa ramar ovanför.