HEJ DÅ SVERIGE, HEJ AFRIKA!!!

Nu ska jag stiga på planet till Gambia snart. Jag är så förväntansfull, nervös och glad så ni anar inte. Jag har med mig några av mina närmsta vänner och är övertygad om att vi kommer ha det fantastiskt.
Tusen kramar till alla er som läser, ni gör mig så himla glad varje dag ♥
Bild från 2 dagar tillbaka.
Bild från sommaren för 2 år sedan.


Nu ska jag bli solbränd och bada i varmt vatten!

NU ÅKER JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag lämnat in några bilder till fotokursenläxan, diskat, slängt sopor och nästan packat klart. Om ca en timma lämnar jag Piteå för ett tag, tar nattåget till Stockholm och sen ett plan vidare till Gambia. Gambia ligger i västafrika vid atlanten, gränsande till Senegal och jag ska vara där i nästan hela februari. Vi är 15 personer från skolan som åker iväg för att lära oss spela trummor och andra spännande instrument. Jag packade inatt och är väl inte riktigt förberedd ännu men peppad till tusen är jag i alla fall! Jag har förinställt en massa blogginlägg till er med bilder på fina klänningar och ett och annat avslöjande, så kika in medans jag är borta vettja! Om jag hittar något internetcafé eller uppkoppling någonstans kommer jag självklart höra av mig här och även ladda in någon bild om det går!
PUSS till er mina fina, underbara läsare!

Plusgrader och blommiga klänningar förgyller!

Klänning & bälte, vintage. Klänningen har jag fått av min snälla moster!Idag firar jag att det är plusgrader här uppe för första gången denna vinter med min somrigaste klänning. Idag har jag haft open stage på skolan och massa bra samtal om viktiga saker! Jag har himla fina vänner ska ni veta. Nu ska här ätas fredagsmiddag och sedan ta en öl i stan. Vi hörs imorgon! Puss ♥