En förklaring om hur det ligger till!

Men hallåå??? Bor inte du i Pite? Vaddå midsommarkransen? Hur i helsicke fick ni tag på lägenhet där?

Alltså, så här ligger det till:
Jag bor bara här på låtsats! Min fina lilla lägenhet i Piteå står och väntar på mig. Jag gör praktik på Rytmus här i Stockholm nu och det är därför jag "bor" här med min kära Andreas! Vi bodde i en litet rum långt bort från slutstation på pendeln innan, utan internet, ingen tv eller radio, inte ens en säng hade vi. Jag har svarat på en miljon annonser på blocket och till slut fick vi komma och titta på denna lägenheten som uthyres i andrahand av två fina människor. Vi föll direkrt för både lägenheten och dom som rår om den. Detta var ömsesidigt så vi fick flytta in medan de är på europasemester i sin folkabuss ♥

På söndag åker jag tillbaka till Piteå för att gå i skolan. Lägenheten får vi ha under maj och Juni, så jag ska försöka vara här nere så mycket jag bara kan under dessa två månader!

Nya lyan

Idag har jag min blommigaste klänning på mig och är så här glad!

Jag har inte bloggat så mycket i helgen för i lördags var vi på bröllop och igår FLYTTADE VI IN HIT ♥

En helt underbar lägenhet i midsommarkransen!!!!!!!!! Det kändes så otroligt lyxigt igår och jag gjorde glädjetjut hela dagen för vi har en balkong att äta middag på, en riktig säng, mer än ett rum, sneda luckor i vårt lilla kök och bor i ett såå mysigt område TILLSAMMANS!

11 svar på 11 frågor!

Fina fröken pimpinell har skrivit 11 frågor och utmanat ett gäng fina bloggare att svara på dessa!


1. Vilken är din bästa klänning? Det går tyvärr inte att svara på, men dessa ovan är alla favoriter! Alla är vintage och köpta för billiga pengar på loppis och de svå sista har jag fått av min moster.


2. Vad väljer du, vintage eller nytt? Vintage, självklart! Både för miljön, plånboken och estetiken!3. Favoritdoft? Tvätt som hänger ute på sommaren och tvåtaktolja!
4. Om du skaffade en hund, vad skulle det vara för en och vad skulle den heta?
Jag har ju redan en hund, chihuahuan Elvis! Men jag drömmer om en liten Ragnar också, kanske en jackrussel eller bostonterrier!5. Vilken är den bästa bilden på dig? Varför? Kanske någon av dessa!? Jag gillar dem eftersom det var en av de roligaste spelningarna och eventen jag gjort.


6. Tror du på spöken? Motivera! Jag tror på något liknande i alla fall, vet inte om jag skulle kalla dem spöken dock. Jag VET att det finns sånt som inte går att förklara!
7. Vilken är bästa färgen och varför? Har haft en period nu ganska länge när jag älskar gult.8. Bästa smycket, brosch, örhängen, armband, halsband eller ring?
Jag använder inte smycken så ofta men mina favoritsmycken är ett halsband som jag fått av Andreas plus mitt silverarmband som jag aldrig tar av mig. Det är från gambia och betyder väldigt mycket för mig!9. Vad skulle du klä dig i om du skulle på nobelfesten? I folkdräkt från Ångermanland eller någon stor fluffklänning som jag skulle sy själv!


10. Finns det någonting du är riktigt bra på? Jag är väl lite mindre bra på många saker istället kanske?11. Vad går igenom dina tankar just nu? Att jag är så himla nöjd och glad just nu! Världens bästa praktikplats, får vara med min Andreas, Stockholm, vår, musik, vänner, dans osv.