En ny klänning från 30-talet

 
Här är min nya klänning! Jag köpte den förra veckan på Old Touch en timme efter att den lämnats in där. De trodde att den var från mitten av 30-talet, men den kan också vara en tidig 40-talare. Hur som helst så är den helt underbar med sötaste mönstret och skiraste tyget. Den är nerpackad i resväskan och ska användas i Kroatien, så ni får se den på sen när jag är hemma igen! Vi har många klänningar att gå igenom nu känner jag!
 

Hej från Kroatien!

 
Hej bästa bloggläsare! Jag är i Kroatien och bränner näsan, åker båt, handlar megagoda saker på marknad och traskar runt i stenkvarter i den gamla staden Trogir! Hoppas ni har det bra! Puss ♥
 
 
 

Gentlemen & Gangsters

 
Natten mellan lördag och söndag gjorde vi något väldigt spännande. Vi blev stylade till riktiga 70-talsdemonstranter och fick vara med i filminspelningen av Gentlemen & Gangsters som är baserade på böckerna av Klas Östergren. Det var enormt slitigt att stå och skrika och slåss mot poliser en hel natt men samtisigt väldigt roligt. Efter att ha jobbat hela dagen samt druckit massa öl med mina vänner var jag som en zombie där vid 08.00 på morgonen, somnade stående och var helt borta. Vi spelade hus-ockupanter som ville bevara kvarteret Mullvaden på Södermalm. Polisbilar, kläder, skyltar och frisyrer var autentiska och otroligt snygga. Filmen kommer heta Gentlemen och kommer visas på bio vid jul 2015, TV-serien kommer gå under namnet Gentlemen and gangsters och visas i flera delar på TV.