Nytt som är gammalt

KOLLA vad jag fick jag min lillebror och hans flickvän i födelsedagspresent/julklapp!!! En Eva till min Adam! ♥


Den här köpte jag till migsjälv på Old Touch för några veckor sedan.
 
 
Perfektion i blus skulle jag vilja säga. Axelvaddar, siden och mintig is-grå/blå.
 
 
Klockan från sextiotalet ska hängas upp i köket. Den fick jag av mamma. Som i sin tur fick den av en kompis som tänkte på mig när hon rensade ur sin mammas hus. Älskar den!


Hemma på mitt rum i mammas hus står massvis med prylar som jag samlat på mig. (det är därför jag alltid har med mig massa saker när jag åker tillbaka till Stockholm). En hel låda med de finaste julgranskulorna man kan tänka sig, synd att jag inte hade dem i min gran. 
 
 
 
 
 
 

Tillbaka i Stockholm

Kolla var jag vaknade upp imorse! Hemma i Kransen ♥ Tog tåget klockan tio från norrland igår och steg in genom dörren vid halv sex på kvällen. Sedan kom Amanda hit för te och massa surr.
 
 
Idag packar jag upp resväskan som är proppfull med loppisprylar, julklappar och annat. Det blir alltid så när jag åker hem, att jag tar med mig dubbelt så mycket tillbaka för jag hittar saker på mitt rum eller på vinden.
 
Nu ska jag ta en promenad i mitt älskade Midsommarkransen, köpa lite lunch och sedan packa väskan på nytt. Klockan tre går nämligen tåget mot Göteborg!!!!!!!!!!!!!!!! 

Håret

Hej hopp, dags för lite hårblogg! Efter en natt med pincurls i luggen och skumgummirullar i resten var det dags att borsta ut. (denna gången la jag pincurlsen åt sidan istället för frammåt, båda alternativen blev bra).
 
 
Bort med allt...
 
 
Dra fingrarna igenom..
 
 
Och sedan borsta och forma! Klarrt!
 
 
Kan se klurigt ut med detta tar ca sju minuter att göra, sedan håller lockarna i en vecka. Tycker det blir finare när de hängt ut sig lite efter ca två dagar.