Loppislycka!

 
Igår kom jag hem med detta lass efter min och mammas loppistur.
 
 
 
Jag satte igång att fota allt imorse för att visa er, men en nyfiken liten hund saboterade de flesta bilderna.
 
 
 
Dessa flaskor får vara först ut för visningen. Svagdricka och Jägarbrännvin.
 
 
 
"Ha je köfft enna mjalkhämtar"? löd kommentaren när jag kom hem. För er som inte förstår norrlänska så betyder det "Har du köpt en mjölk-hämtare"? Jepp svarade jag och tänkte att det var en högst viktig sak att äga tillsammans med kopparljusstake och några små formar. 
 
 
 
Några hårkammar och vita hårspännen fick också följa med hem, 2 kr st.
 
 
 
En glasburk för konservering och en konserveringsapparat från femtiotalet. Jag vet inte om jag kommer använda men allt var intakt och den kostade bara 15:- så den åkte ner i kundkorgen också.
 
 
Konserveringsdropparna och konserveringstabletterna var till och med kvar.
 
 
 
Fina saker va!? Ensamtillverkare Nilsson och Johansson.
 
 
 
Sist men inte minst några förvaringslådor för 10:- styck. Har ju redan några men inte i dessa mönster och färger. 
Ett stort lass med prylar minst sagt, längtar efter att få bo lite större så att sakerna får plats, men i väntan på det får dom snällt bo i mitt rum hemma hos mamma. Det är svårt att hålla sak-letandet i styr när man är hemma i Övik, saker och ting kostar ju bara runt 10 kr styck.
 
 
 

Varning!

 
Varning, varning! Den här loppis-räven har varit i farten och fyndat som tusan. Det finns alltså risk för avundsjuka bland bloggläsarna. Norrlandsloppis alltså, så biligt och så stora ytor fulla av prylar. Nu ska jag fota och visa er, så kika in snart! ♥
 

Sportlov

Den fina bilden har Unvelo-Emelie tagit på mig ♥
 
Nu jädrar är jag hemma i norrland för sportlov! Här ska kramas familj, klappa hund, bada bastu, åka skoter och förhoppningsvis även skidor. AH, livet!