Hej från semestern!

 
Hej raringar! Jag flänger runt landet som vanligt när det är sommar. Övik - Stockholm - Övik - Umeå och nu befinner jag mig i Göteborg. Så jäkla härligt tycker jag! Jag har hunnit med bröllop och festligheter i Umeå när mina vänner Tove och Evelina gifte sig också.
 
 
 
 
När jag mellanlandade i Stockholm i några dagar såg jag ut så här. Loppisklänning och träskor från Swedish Hasbeens. Jag träffade mina vänner Sanna och Amanda för bad och sedan åkte vi till Emelie för att se hennes nya lägenhet och äta middag på Gröndalsklipporna.
 
 
 
 
Här är hon, den fantastiska Amandan, i egensydd klänning.
 
 

Sommarväskan

 
Den här pärlan har legat i min garderob länge nu. Den har liksom varit trasig i varenda söm och bara väntat på att bli lagad. Ibland köper jag trasiga saker som jag tänker att jag ska laga på loppis bara för att de är så billiga. Sen tar det ett tag innan jag faktiskt gör något åt dem.
 
 
 
 
Förra veckan fick jag äntligen feeling och tog fram tandtråden och tången och satt igång.
 
 
 
 
 
Så nu är den som ny igen och får agera den perfekta sommarväskan. Får plats med både dator, kamera när jag reser och handduk och badkläder när jag ska till stranden.
 

Saker jag gärna äter i sommar

 
Väl hemma i Lillstugan utanför Stockholm hade jag min kompis Sanna på besök. Vi lagade sommarmiddag som bestod av salld, tomater från altanen, egengjord hummus, halloumi och mozarella. En sidosallad med vattenmelon och fetaost var det bästa, tycker det är så enormt gott tillsammans.