Bröllopskläder

 
I lördags tog jag en paus från popkollo och åkte hem till Övik för att sjunga på vigsel och bröllop. På mig hade jag vintageklänning och hasbeens. (klänningen har tidigare tillhört Miriam). Fin dag med sol, musik och glädjetårar!
 

Andra sommarfavoriter

 
När vi ändå är inne på sommarprodukter tänkte jag visa dessa också. Köpte en pomada på Sivletto för ett tag sedan. Jag använder den istället för hårspray i luggen. Den liksom klistrar fast alla småhår som trilskas.
 
 
 
Sen har vi detta fantastiska läppstift från Lush. Fick testa Miriams och tyckte det var perfekt. Orange-rött, krämigt och blir ganska matt efter en stund. 
 

Fredag, popkollo och bröllop!

 
Hej hopp! Idag är det fredag och popkollo är i full gång. Vi skriver låtar, repar för fullt och har haft normkritisk workshop. Idag är min kompis Jonna här som gästartist, annars spelar hon trummor i bandet Glasvegas. Den mäktiga känslan i magen blir bara större och jag tänker att det här är världens bästa och viktigaste jobb. Ikväll åker jag hem till Övik en sväng för att sjunga på bröllop, men på söndag är jag åter på plats för kollots sista dagar som består av konsert och inspelning. HUR HAR NI DET I SOMMAREN? puss ♥