Lediga dagar!

 
Just nu kan jag inte komma på något bättre än dessa lediga dagar! Jag har inte haft så mycket planerat utan bara följt med humöret efter vad jag varit sugen på. Igår blev det middag hemma i stugan med trevliga människor, idag har jag badat på centralbadet med Carro och Jenni och ikväll ska vi baka pizza och se på film. Livet alltså, ganska så fint ändå!
 
Imorgon är det Antik och Vintagemässa på schemat, The Birdettes spelar på festen efteråt och jag tänker att det kommer bli en mycket rolig dag. Ses vi där?
 

Hej från tandborstningen!

 
Hej hopp från tandborstartagen! Så häringa såg en ut igår när jag sprang runt på stan, gjorde ärenden och var på lunchdate. Idag har jag varit lärare, skrivit dikter och pratat politik. Ikväll vankas rep med bandet och diverse firanden. Så otroligt skönt med långhelg nu känner jag. Hoppas ni har det bra. Puss ♥
 

På lördag; The Birdettes på slottsfest

 
På lördag är det dags för Antik & Vintagemässa på Årsta slott. Prognosen visar fint väder och vi i bandet är riktigt peppade på att spela på kvällens fest! Vi kommer spela en bunt favoritlåtar, de flesta arrade av oss själva. Kommer ni?