Lördagsbestyr

 
 
Här har ni mig idag, lördagen innan första advent. Igår klippte jag av mig håret och färgade lite hos Retroella/Sarah. Blev visst en lugg och det känns himla bra! Blusen har jag fått av Marit och den är från fyrtiotalet.
 
Idag har jag vandrat runt på stan med Carro och Jenni och fixat inför imorgon. Vi har ju en tradition av att fira julafton ihop, fast innan den riktiga julaftonen. Så imorgon är det dags, vi gör julafton hemma hos Jenni och Erik med allt som hör till. Ikväll är jag hemma och julpyntar, rullar köttbullar (mina bästa veg-jul-göttbullar) och dricker glögg. Glad första advent på er!

Veckans blogg-intervju!

 
Hej hopp! Så himla fint att få vara veckans blogg på blogg.se! Tack och bock för alla fina kommentarer och för att ni läser. Här finns en intervju om ni är sugna. Puss ♥

Sakletarens önskelista

Som den samlare och sakletare jag är så har jag en ständig lista med gamla prylar jag alltid kollar efter. När jag hittat något på listan brukar de oftast ramla in något nytt. Som en skattjakt som aldrig tar slut. Oftast är inte dessa prylar svåra att hitta, men eftersom jag är lite av en fyndare så blir det liksom ingen match om jag klickar hem dem från blocket för dyra summor. Nä, jag letar på billiga loppisar, tjatar på släktingar och när jag minst anar det dyker det upp. Något som jag suktat efter länge är någon annan beredd att åka till soptippen med. Jag tror att detta, till stor del, ä det som håller intresset uppe. Vet inte om jag sprungit på lika mycket loppisar och secondhand utan denna lista.
 
Här är min lista just nu;
 
- Linneskåp i teak, smalt och högt
 
- Golvlampa, två- eller trearmad
 
- Hatthylla med hattfästen
 
- Gammalt våffeljärn med textilsladd
 
- Köksklocka i snajsig design
 
- Fotpall / puff
 
- Ett virkat överkast i vitt
 
- Ett fint lapptäcke (fast det borde jag sy själv)
 
 
 
 
 
 
 
 
(Klicka på bilderna för bildkällor).