Jazzdivan från 40-talet

 
 
Hej hopp raringar! Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm igen. Det är alltid lite sorgligt att lämna norrland och familjen men ikväll vankas födelsedagsfest och det vill man ju inte missa. Förr lördagen sjöng jag på kabaret Verboten och skulle förställa någon slags jazzdiva från 40-talet. Divig är jag ju inte för fem öre, men resten fick jag nog till ganska bra. Var så härligt att stå ensam på en scen inför en fullsatt teater och göra det jag gillar bäst - sjunga jazz från 40-talet. Kanske kommer en liten filmsnutt sedan, vi får se. Puss ♥

Ännu en ren-tröja

 
Säg hej till nytillskottet i samlingen, ännu en rentröja. Denna såldes på H&M för många år sedan och jag har grämt mig över att jag aldrig haffade en då. (antagligen för snål). MEN, så efterlyste jag den på Instagram förra vintern och fick napp till slut. En bekant som hade en och ledsnat sålde den till mig för 50 riksdaler. Perfekt alltså. Den var dock i storlek medium men efter att ha sytt in den och kortat av den blev den perfekt.

Loppislycka!

 
Idag tog jag mamma under armen och köade in till en av alla de fantastiska secondhandaffärerna som ligger här i närheten. Vi blev armbågade på vägen in men väl där inne gjorde vi en del fynd. Jag köpte lite koppar och fat till samlingen (som börjar bli alldeles för stor nu), ännu en flätad tv-kanna (har tre nu i olika färger), en gammal spritser i originalförpackning från 40-talet och en ask med flotta gafflar. Älskar norrlandsloppisar!