Instagram!

Hej och glad valborg! Tänkte bara berätta att jag också finns på Instagram. Där uppdaterar jag dessutom mer flitigt än på bloggen just nu. Sök bara på karolinepettersson så hittar ni mig. Puss!
 
Där kan man till exempel få se mig och Jenni sjunga på grillpremiären förra helgen. 
 
 
Roliga bilder på hundarna hemma hos mamma brukar publiceras flitigt när jag är där.
 
 
Love och min lillebror Morgan på sjön.
 
 
 
Posering med bra luggdag!
 
 
 
En annan pose och annan lugg.
 
 
 
 

Söndag med lyxfrukost och teater

Igår vaknade vi sent efter en rolig kväll på Landet. Det fick bli pannkakor med jordnötssmör och hjortronsylt till frukost innan vi begav oss ut. Sedan promenerade vi från kransen in till södermalm och latade oss några timmar. Kvällens mål var föreställningen Frasse och Mats - The Real Mens Show på turteatern. En antifeministisk mansshow av Ester Uddén och Py Huss-Wallin som var helt jäkla strålande. Dagens tips är att gå och se den på lördag kl 19.00, jag hade gärna sett den igen om jag var i stan då!

Vecka 18

En måndagslista kommer lastat.
 
Hur mår du? Jag mår ganska bra faktiskt, lite måndags-seg men positiv.
 
Gillar du måndagar? Njaä, inte min favoritdag på veckan exakt. Men den är ganska skön samtidigt för då tar jag tag i alla saker som måste göras, skriver listor och planerar.
 
Vad har du gjort hittills idag? Jag har haft musiklektioner och lärt ut en låt som jag skrivit, det var kul för den gillades av eleverna.
 
 Vad har du gjort i helgen? Jag har vart på bar-runda med armbrytningstävling, strosat runt på stan, fikat ute i solen, haft grillpremiär med kransen-familje, varit på konsert, promenerat från kransen till skanstull, sett The real mens show på turteatern och slappat.
 
Vad har du för planer i veckan? Jag ska hem till min kollega Kajsa och hennes hästar imorgon, ha möte med Nordiska muséet, gå på teater, fira valborg och åka till Oslo.
 
 Vad känns svårt just nu? Att få till våra spelningar med bandet.
 
Vad känns lätt just nu? Att kliva upp på morgonen. Så mycket lättare när det är ljust.
 
Vad ser du fram emot? Våren, sommaren och att ha kul. Att spela, sjunga, dansa.
 
 
 
Vad lyssnar du på för musik idag? Lyssnar på Hökartorget och peppar för konserten nästa fredag.