Vecka 35

Bild från mitt och Miriams samarbete med Emmy design.
 
Glad tisdag kära ni! Jag är helt slut efter den här helgen. I torsdags hade vi spelning i Vinterviken och alla lindy-dansare var heelt amazing. Ni gjorde verkligen kvällen till något speciellt. Det är så roligt att spela och sjunga till folk som dansar, känns liksom som att vi skapar något tillsammans. Just där och då, levande. Istället för att visa upp något där folk lyssnar och eventuellt dömer. (klart det inte är så alltid, men det är bara så magiskt att skapa något tillsammans med alla nedanför scenen).
 
Hur som helst så var också popagandafestivalen i helgen, världsbra väder och många bra band. Grät till alla känslor som Marit Bergman förmedlade, rös av Susanne Sundførs röst och sjöng med i alla Belle & Sebastians låtar. Jag ska blogga om båda festivaldagarna snart så ni får hänga med. Blev också så glad av er som kom fram och sa att ni läste min blogg, så mysig känsla att träffa er i verkligheten!
 

Broderier

Jag har broderat lite på sistone och båda broderierna blev till födelsedagspresenter. Dock så fotograferade jag dem innan både tvätt och strykning av någon anledning, mycet dumt. Men nu får ni se dem ändå. Denna gav jag till Annika i födelsedagspresent.
 
Och denna till Ulrika! ♥

Att vara hemma

Efter att ha rest runt i europa i en månad är det enormt skönt att vara hemma!
 
Växterna på balkongen har klarat sig allihop, här har vi paprika.
 
Och gurka.
 
Tomaterna har växt sig höga som skyskrapor och har massor med små klasar av tomater.
 
Blandade kryddor, mest basilika och mynta.
 
Palettblade på insidan har tagit över hela fönstren.
 
Samma sak med monsteran, den sträcker sig efter solen.
 
Det första jag gjorde när jag kom hem var att bjuda över mina bästisar på brunch.
 
Pyntade extra mycket pga kuul!
 
Gjorde smoothie på rabarber, det var ingen hit med alla trådar.
 
Men brunchsällskapet var nöjda ändå som tur var! ♥