Förra julen

Förra julen hade jag en stor gran i vardagsrummet och Miriam på besök. Hon är för övrigt hemma från Mexico nu så snart får jag krama på henne igen! PEPPEN!
 
The Birdettes spelade på julfest och Carro och Hannes var såhär fina! 
 
Jag såg väl mest ut såhär.
 
Och hemma i Norrland såhär. I alla fall på sparkturer med hundarna.
 
På julafton åkte vi till mormor på hennes ålderdomshem och sedan till min moster. Nu finns inte lilla mormor längre men kommer tänka på henne på julafton.
 
Hemma hos min andra moster fick husdjuren hålla sig på kökssoffan.
 
Och den här klänningen, som är en ypperlig nyårsklänning, använde jag ABSOLUT INTE på nyårsafton. Hade istället långkalsonger och raggsockor i fjällen. Åkte slalom och grillade korv.

Sista rycket innan jullovet

Foto av Moa Karlberg.
 
Hej alla fina! Jag är hemma från London och tillbaka på jobbet. Ganska jäkla sliten efter helgen och veckorna innan dess, men ändå lycklig. Vi var alltså i London och spelade i helgen, det var fantastiskt på många vis och jag kommer berätta mer om det senare. Tänker ofta på hur glad jag är över allt jag får uppleva genom musiken, sången, jazzen. ♥
 
Nu ska jag fokusera på morgondagens julkonsert och skolavslutning. Sedan ska jag göra mina vego-köttbullar, vegosill och fixa med de sista julklapparna. I år ska jag fira jul med Fredriks familj och det är första gången jag inte är hemma i norrland över jul. Känns spännande, lite sorgligt såklart men också fint att få ta del av nya traditioner. 

Mot London!

 
 
Imorgon åker jag med mitt kära band till London för att spela. Känns sjukt roligt och nästan som en liten mini-semester mitt i allt just nu. Vi ska spela på The Portico Gallerys Christmas swing & jam party tillsammans med The Candid Jug Orange Band och är tillbaka i Sverige på söndag. Ha en finfin helg allesammans så hörs vi här på måndag!