Bye bye funkispärlan!

Alla bilder tillhör Notar.
Så här städat, och framförallt bortplockat, har ni nog aldrig sett mitt hem förut. Inte jag heller för den delen. Anledning till detta är att lägenheten ska säljas! Jag har hyrt denna pärla i andrahand i ca 1,5 år men nu bär det av vidare. Jag och Fredrik har nämligen köpt en lägenhet!!!!!!!!!! Vilken känns helt fantastiskt roligt efter alla dessa år av korttidskontrakt, kollektiv, enorma andrahandhyror, massa skyldigheter men aldrig några rättigheter. För första gången i livet har vi nu något eget som vi själva valt. Där vi får bo hur länge vi vill, måla och tapetsera hur vi vill. Min pepp är helt enorm och ni ska få följa med här på bloggen i allt från tapetprover till flyttkaos.
 
Den nya lägenheten är en riktig funkisdröm med sneda skåpluckor, trägolv, balkong och badkar mitt i Midsommarkransen. Längtar efter att få visa er mer!
 
Publicerat i Allmänt
#1 / / Clara Kron:

Gud vad roligt! Grattis! Ska bli så spännande att se hur den ser ut!

Svar: Tack fina Clara! Det är så spännande och sån fjäril-i-magen-känsla hela tiden! fattar knappt att det är sant. En ynnest att ha möjlighet att göra detta!
Karolines vintage

#2 / / lovisa:

åh men vad kul!! grattis! relaterar maximalt eftersom jag och min kille köpte lägenhet i somras, förstår verkligen känslan. längtar efter att få se mer! puss

Svar: JA, och TACK! det är verkligen maximal glädje i detta. Samtidigt som jag tänker på alla som kämpar med att ha någon stans att bo. Vilken ynnest detta varit att ens ha möjligheten att köpa en bostad. Så lycklig! puss
Karolines vintage

#3 / / Fredrikapåvinden:

Wow vilken känsla! Grattis! Det ska bli så kul att få följa er och jag är så nyfiken att se lägenheten och hur ni ska inreda den! GRATTIS!!!

Svar: Åh, TACK för din pepp Fredrika! Det är verkligen helt magiskt roligt detta. Att hitta en lägenhet med originaldetaljer kvar samt trägolv. DRÖM JU! kram på dig!
Karolines vintage

#4 / / Anna María:

Hurra vad pepp med egen lägenhet!! Minns när jag och min kille köpte vår första lägenhet. Lyckan att kunna göra som en själv vill alltså! GRATTIS! Ser fram emot att få se den sen.

Svar: Jaaaa, det är SÅ pepp! Och speciellt eftersom våren kommer där och sedan sommaren och ba åh åh åh! lyckan i att kunna bo alltså, inte alla som får, men jag njuter verkligen av tanken! Kram pårej och tack för peppen!
Karolines vintage

#5 / / Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vad fint :)
Kul att ni köpt lägenhet :D