Förortssupet

I lördags vaknade vi utvilade och dukade fram frukost. (lovar att det var mer än bara dryck, men maten hamnade ej på bild denna gång).
 
Jag såg ut såhär, men det kikade vi ju på i ett annat inlägg.
 
Jag och Fredrik åkte hem till Johan för lunch.
 
Och klockan 15.00 började Förortssupet i Skarpnäck. Det går alltså ut på att åka till en ändhållplats med tunnelbanan och besöka första bästa sunkhak för en öl. Sedan åkte man ett stopp med tunnelbanan och gör samma sak tills man är tillbaka i stan igen.
 
Jag fuskade dock, aldrig att jag skulle dricka en öl på varje ställe, låter livsfarligt.
 
Ann höll i trådarna och hade gjort research innan, satte timern på 30 min när alla fått sin öl och såg till att vi tog oss vidare. Kvällen avslutades med kareoke på Gröne jägaren men då hade jag redan åkt hem för sömn.
 
För dagen därpå var det ju första advent och det är heligt för mig. Adventsfrukost, julmusik och upp med lådorna från förrådet. Nu doftar hela lägenheten av hyacinter och ljusstakarna lyser så fint.

Lördagsoutfit

 
 
Här kommer några bilder som Fredriks så snällt tog på mig igår när det fortfarande var ljust ute. Vi skulle iväg på festligheter av det annorlunda slaget (mer om detta sen) och jag kände mig fin. Kjolen är i ull från secondhand, tröjan ny från Monki, kängor tusen år gamla med trasiga sömmar och favoritkappan från secondhandbutiken pop. Sen tyckte jag nog att håret gjorde hela grejen tillsammans med de röda läpparna. Hoppas er helg var fin! Puss!

Ny växt och ny frisyr!

JAG HAR KÖPT EN NY PALM!!! Denna adopterade jag via min bästa facebookgrupp som heter växtgäris och ickebinäis!
 
Blir så glad varje morgon när jag kommer ut i vardagsrummet och ser denna två meter stora skönhet!
 
Har även hängt upp en växtlampa för de här små stackarna.
 
Monsteran är en kämpe som vi numera bundit upp i taket för att den inte ska tippa. På sidorna om skåpet skymtar bläckfiskpelargonen och 70 cm höga kaktusen Ruben från Mölnlycke.
 
Halltapeten.
 
Sovrumstapeteten.
 
Idag var en bra morgon för solen sken och jag hade en ledig dag.
 
Klockan tio var jag på plats hos Sarah / Retroella. Mitt långa och slitna hår skulle äntligen få piffas till. Men kaffe i fin kopp och sovande hund i knät samtidigt. LYX!
 
Efteråt såg jag ut såhär. DET BLEV EN LUGG!
 
På vägen hem plockade jag upp lite gött inför helgen. Så glad när jag hittade zeunerts julmust, norrlandspatrioten i mig jublade verkligen.
 
Hämtade även ut min nya kalender så jag kan börja planera nästa års spelningar.
 
Sedan tog jag dessa emo-lugg-bilder för jag var så peppad på min nya frisyr. Efteråt kom jag att tänka på denna bild från 2004 och likheten är ju faktiskt helt sjuk,  12 år senare är jag tillbaka!