Hemma i Norrland

Förra helgen var jag hem-hemma på min bästa plats i livet. Skogen där jag är uppväxt och kutat runt som barn. Där nere i gläntan ligger vårt hus dessutom, men bryggan utanför köksfönstret och skogen runtom. Älskart!
 
Jag och Kristine borrade hål i isen för att pimlpa.
 
Min gulliga lillebror Morgan var också med. Tog en fantastisk instagrambild på´n också!
 
Sen körde jag skotern tillbaka hem till huset.
 
Där brodern fixade lunch över öppen eld ♥
 
Det bjöds på vegetariska kolbullar/rispannkakor, mycket gott kan jag lova.
 
Vissa andra var lite sura för att dom inte fick följa med, men blev glada när vi kom in igen!

Vårt badrum

Medan jag jäklas med den nya designen så kan vi ju passa på att kika in i vårt badrum. Inser allt för ofta att mitt objektiv till kameran inte passar till att fota rum, men här kommer en liten glimt i alla fall. I fönstret ovanför badkaret växer gullranka och palettblad. Dessa är sticklingar som jag tagit från andra växter här hemma och nu börjar de bli stora nog att klara sig i egen kruka. Badbomber och annat luch-lyx ligger och väntar på bra badstunder, tack Girl gang för perfekt födelsedagspresent!
 
 
Fredrik har satt upp Karl den XII på väggen också, för det passar utmärkt ovanför toalettstolen. Vår värsta kung någonsin som krigade och våldtog hundratals kvinnor, klart han har sitt plats på skit-huset, som vi säger i norrland. Den vräkiga målningen får sällskap av en ampellilja och nu även en Aloe vera som jag ställde dit efter att bilden tagits.
 
 
Den andra väggen, som jag inte lyckades fota med mitt dumma objektiv är fylld från golv till tak med tavlor och fotografier från resor m.m. Ganska fint att vila ögonen på när en badar.
 

Torsdag

 
Kolla så fin duken blev på köksbordet! Ovanför hänger vår stora bumlinglampa som också är gul. Idag har jag fixat med en massa gamla kläder, lagat, fållat och pressat. Så som det lätt blir när en klär sig i vintage så var "ta-hand-om-högen" ganska stor. Så skönt att beta av lite och dessutom känns det som om jag har massa nya kläder att använda. Jag hade även Amanda vid min sida som stickade en hel sida på sin blivande kofta.
 
Igår hade vi blogg-möte och jag har en del nya idéer och saker att fixa med bloggen. Designen ska ändras och det ska bli lättare att kommentera. Har ni några önskemål också så ös på bara!
 
Ni vet väl att ni kan följa Karolines vintage på facebook för uppdateringar och andra tips!?
Jag finns också på instagram - karolinepettersson